Какво ново

Последни новини от АЙСИ ООД

Продукти за строителството - Satecma
Групата химически компании SATECMA са основали дейността си през 1976 г. Продуктите на SATECMA се продават в повече от 60 страни от целия свят.SATECMA е компания, намираща се в постоянни…
Индустриални хартии
"АЙСИ" ООД има удоволствието да Ви представи най-новата гама предлагани продукти - индустриална хартия и необходимите диспенсъри към тях. Хартиите са с най-различни размери на къса и дебелина. Има хартии…
Наш партньор
Всички продукти на Хенкел за АВТОИНДУСТРИЯТА при нашите патньори от ВД Консулт 09.  

Висококачествени продукти на Loctite за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване на специална цена! Плюс подаръци - куфар за инструменти TAYG и радио бутилка Loctite 243! Неустоимо есенно предложение от Хенкел България!

 

Само през месеците април, май комплект от топ продукти на реномираната търговска марка Loctite, предназначени за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване, се предлага при специални ценови условия. Вместо за цена от 270.43 лв., през следващите два месеца, комплектът може да бъде закупен на цена от 255.00 лв.

 

 

 

Какво включва комплектът топ продукти на Loctite?

 

 

 

Петфункционален спрей – минерално масло. Освобождава съединенията, смазва, почиства, отстранява влагата, предпазва от корозия. Работна температура от -20 до 120 °С.

 

 

 

Универсално лепило за цилиндрични елементи с висока якост. Работна температура от -55 до 150 °С.

 

Осигурител за резби със средна якост. Универсален. Работна температура от -55 до 180 °С.

 

Двукомпонентно епоксидно лепило за залепване на разнородни материали. Устойчиво на влага и механични въздействия. Бързо, ултрапрозрачно. Работна температура от -55 до 100 °С.

 

 

 

 

Универсално секундно лепило за киселинни повърхности и порести субстрати. Работна температура от -40 до 120 °С.

 

 

 

 

 

Магическа стомана. Епоксидна смола с метален пълнеж за аварийно уплътняване на утечки в тръби и резервоари. Работна температура от -30 до 120 °С.

 

Универсален почиствател и обезмаслител за части. Идеален за употреба преди лепене и уплътняване.

 

 

 

 

Универсална уплътнителна лента за тръби от метал, пластмаси или и двете. Незабавно уплътняване до пълно налягане. Одобрение за употреба с питейна вода и газ. Работна температура от -55 до 130 °С.

 

 
 

Силиконов уплътнител за плоски повърхности, маслоустойчив. Работна температура от -60 до 200 °С.