HomeVIMEPOX F COAT
  • Последно
  • Популярно

АЙСИ ООД - премиум партньор на Хенкел

Текущи промоции

Висококачествени продукти на Loctite за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване на специална цена! Плюс подаръци - куфар за инструменти TAYG и радио бутилка Loctite 243! Неустоимо есенно предложение от Хенкел България!

Само през месеците април, май комплект от топ продукти на реномираната търговска марка Loctite, предназначени за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване, се предлага при специални ценови условия. Вместо за цена от 270.43 лв., през следващите два месеца, комплектът може да бъде закупен на цена от 255.00 лв.

 

Какво включва комплектът топ продукти на Loctite вижте на приложения линкТекущи промоции

 

Наши партньори

   
   
   
  • thumb

VIMEPOX F COAT

VIMEPOX F COAT е цветнa двукомпонентнa епоксидна система с разтворители. Произвежда се в цветове - бял, сив, керемиден. Използва се за защита на стени и подове на индустриални помещения, резервоари, азбестоцимент и метални повърхности – хоризонтални, вертикални и др. Многослойното покритие е предназначено за подове със средни механични натоварвания 100 т/м2. Материалът не е токсичен и не отделя вредни за здравето вещества в контакт с хранителни продукти (МЗ-НЦХМЕХ N 2393 от 23.04.2004 г.) VIMEPOX F COAT създава здрава връзка към циментови и метални повърхности, механична якост, еластичност и изтриваемост. Продуктът е водонепропусклив, устойчив към киселини, основи, разтворители, горива, морска вода и миещи препарати.
Категория:
Производител: VIMATEC
Продукт No: VimepoxFcoat
Продукта е достъпен:
Производител: VIMATEC
PDFРазпечатай

Какво ново

Последни новини от АЙСИ ООД

  • Продукти за строителството - Satecma
    Групата химически компании SATECMA са основали дейността си през 1976 г. Продуктите на SATECMA се продават в повече от 60 страни от целия свят.SATECMA е компания, намираща се в постоянни…

Справочна информация