Текущи промоции

Висококачествени продукти на Loctite за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване на специална цена! Плюс подаръци - куфар за инструменти TAYG и радио бутилка Loctite 243! Неустоимо есенно предложение от Хенкел България!

Само през месеците април, май комплект от топ продукти на реномираната търговска марка Loctite, предназначени за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване, се предлага при специални ценови условия. Вместо за цена от 270.43 лв., през следващите два месеца, комплектът може да бъде закупен на цена от 255.00 лв.

 

Какво включва комплектът топ продукти на Loctite вижте на приложения линкТекущи промоции

 

АЙСИ ООД е дружество с ограничена отговорност, създадена през месец февруари 2005г.
Предмет на дейността ни е търговия с химически продукти и материали – свързващи, спойващи, почистващи и други , предназначени за ремонт и поддръжка  на технологични машини и оборудване.

Demo Picture

АЙСИ ООД е ориентирана към търговия, предимно на територията на Република България. Вносът се извършва от различни европейски държави, Китай, Алжир и др.

АЙСИ ООД е официален дистрибутор за България на: Loctite, Teroson, Atlas Copco, Vlachos Monotiki, Baggerman, Masterflex, ContiTech

Дружеството се занимава с търговия на промишлени стоки, търговско представителство и посредничество, внос, износ, комисионна дейност, ремонтни услуги, маркетинг, агентство на трети лица в страната и чужбина. Предприятието произвежда широка гама от продукти за почистване и защита на индустриални машини и детайли. По-подробна информация за тях може да получите в продуктовия каталог на АЙСИ ООД.

Последно променена в Сряда, 28 Януари 2015 09:03
Оценете
(0 гласа)

Наш партньор:

  • Наш партньор
    Всички продукти на Хенкел за АВТОИНДУСТРИЯТА при нашите патньори от ВД Консулт 09.
Вижте тук новият уеб сайт на ВД Консулт 09

Какво ново

Последни новини от АЙСИ ООД

  • Продукти за строителството - Satecma
    Групата химически компании SATECMA са основали дейността си през 1976 г. Продуктите на SATECMA се продават в повече от 60 страни от целия свят.SATECMA е компания, намираща се в постоянни…

Справочна информация