HomeНовиниДобри са продуктите, които са в ръцете на добри специалисти

Новини

За предлаганите от нас продукти и услуги

Нови продукти, технологично оборудване и приспособления за рамонт и поддръжка.

Добри са продуктите, които са в ръцете на добри специалисти.
  • Последно
  • Популярно

АЙСИ ООД - премиум партньор на Хенкел

Текущи промоции

Висококачествени продукти на Loctite за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване на специална цена! Плюс подаръци - куфар за инструменти TAYG и радио бутилка Loctite 243! Неустоимо есенно предложение от Хенкел България!

Само през месеците април, май комплект от топ продукти на реномираната търговска марка Loctite, предназначени за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване, се предлага при специални ценови условия. Вместо за цена от 270.43 лв., през следващите два месеца, комплектът може да бъде закупен на цена от 255.00 лв.

 

Какво включва комплектът топ продукти на Loctite вижте на приложения линкТекущи промоции

 

Наши партньори

   
   
   

Добри са продуктите, които са в ръцете на добри специалисти

Ремонт на стъкла

Хенкел предлага широка гама продукти под марка Теросон, предназначени за лепене на странични, предни и задни стъкла на всички видове превозни средства. Тези продукти на Теросон съответстват на изискванията на производителите и позволяват различни интервали безопасно време за стартиране според TÜV.
Хенкел предлага също така продукти за ремонт на автомобилни стъкла, например защита срещу надрасквания, удари с камъчета и др. Тези продукти намаляват необходимостта от скъпа подмяна на стъклата, като в същото време осигуряват безкомпромисно качество на ремонтираното стъкло.

Ремонт на купе

С помощта на Хенкел, клиентите разполагат с пълен набор продукти на Loctite® и Теросон

Ремонт на механиката

Уплътнителите за гарнитури на Loctite задоволяват различни изисквания по отношение на уплътняване и импрегниране. Някои от основните им предимства са устойчивостта към високи температури, отлична обтекаемост, позволяваща ефективно запълване на кухините. Частите могат да бъдат лесно разглобени, дори и след продължителна работа.

 

Нов наш проект

Наш партньор:

  • Наш партньор
    Всички продукти на Хенкел за АВТОИНДУСТРИЯТА при нашите патньори от ВД Консулт 09.
Вижте тук новият уеб сайт на ВД Консулт 09

Какво ново

Последни новини от АЙСИ ООД

  • Продукти за строителството - Satecma
    Групата химически компании SATECMA са основали дейността си през 1976 г. Продуктите на SATECMA се продават в повече от 60 страни от целия свят.SATECMA е компания, намираща се в постоянни…

Справочна информация