HomeТърговски маркиПродукти на АЙСИ ООДИндустриален обезмаслител разтворител - IС 100MH +
 • Последно
 • Популярно

АЙСИ ООД - премиум партньор на Хенкел

Текущи промоции

Висококачествени продукти на Loctite за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване на специална цена! Плюс подаръци - куфар за инструменти TAYG и радио бутилка Loctite 243! Неустоимо есенно предложение от Хенкел България!

Само през месеците април, май комплект от топ продукти на реномираната търговска марка Loctite, предназначени за ремонт и поддръжка на индустриално оборудване, се предлага при специални ценови условия. Вместо за цена от 270.43 лв., през следващите два месеца, комплектът може да бъде закупен на цена от 255.00 лв.

 

Какво включва комплектът топ продукти на Loctite вижте на приложения линкТекущи промоции

 

Наши партньори

   
   
   

Продукти за строителството - SATECMA

 • Продукти за строителството - Satecma Продукти за строителството - Satecma
  Написана от

  Групата химически компании SATECMA са основали дейността си през 1976 г. Продуктите на SATECMA се продават в повече от 60 страни от целия свят.

  SATECMA е компания, намираща се в постоянни иновации, който се грижи за околната среда и е в постоянно търсене на съвършенство. Компанията може да се представи най-добре с милионите квадратни метри площ, обработени с хидроизолационните продукти на SATECMA по дължина и ширина на целия свят, с хиляди препратки от много важни компании и продукти, разрешени в различни страни, които отговарят на най-строгите стандарти в света.

  Написана в Сряда, 21 Септември 2016 16:53 в Продуктов каталог Прочетена 15824 пъти

Галерия - поддръжка на технологичния парк

Индустриален обезмаслител разтворител - IС 100MH +

Предимства:

Изключителна разтваряща способност
Нисък вискозитет и повърхностно налягане
Висока скорост на изпарение

Предназначение:
IC 100 MH + е предназначен за обезмасляване на машини и съоръжения, включително и чрез изпаряване и последваща кондензация, както и на различни детайли. Намира приложение  при почистване и поддръжка на   електро-съоръжения и електроагрегати.
Високата разтворимост и ниският вискозитет го правят широко приложим при производството на бои, лакове и лепила за метал и дърво.

Начин на употреба:
IC 100 MH + най-често се нанася със спрей бутилка върху почистваната повърхност.При възможност впоследствие обдухайте а повърхността със сгъстен въздух.
Работа чрез потапяне – потопете почистваният детайл в IC 100 MH +, след това изцедете и оставете химикала да се изпари или обдухайте с въздух.


Технически данни:

Външен вид: течност
Точка на кипене: +650С при 1 atm
Плътност:  0,880
Температура на  самозапалване: 2370С

Състав - Диметоксиметан / метилен диметилетер /, 1-метокси 2-пропанол

Техника на безопасност:

Съгласно информационния лист за безопасна работа.

 

Вижте всички продукти на "АЙСИ" ООД ТУК!

 
         
Последно променена в Понеделник, 24 Февруари 2014 08:20
Оценете
(0 гласа)

АЙСИ ООД предлага широка гама от професионални услуги за вашия бизнес. За повече информация за  нашите услуги, моля, изберете съответната тема по-долу.

 

Предлагани продукти и услуги

Хигиенизиране, обезмасляване и фосфатация; Продукти за ремонт и поддръжка на технологичния парк; Противообледенителни продукти. Въздушни компресори – Atlas Copco; Маркучи; Обработка на води.

Наши партньори и клиенти

В стремежа си да предоставим максимално пълно и качествено обслужване на нашите партньори, организираме семинари и текущи обучения за правилното прилагане на продуктите.

Наш партньор:

 • Наш партньор
  Всички продукти на Хенкел за АВТОИНДУСТРИЯТА при нашите патньори от ВД Консулт 09.
Вижте тук новият уеб сайт на ВД Консулт 09

Какво ново

Последни новини от АЙСИ ООД

 • Продукти за строителството - Satecma
  Групата химически компании SATECMA са основали дейността си през 1976 г. Продуктите на SATECMA се продават в повече от 60 страни от целия свят.SATECMA е компания, намираща се в постоянни…

Справочна информация